Hoeden en petten in tijdelijke winkel bij Nijhof in Baarn.

Van 15 mei t/m eind augustus opent de Trots markt een hele gezellige winkel bij Nijhof in Baarn. Wij staan met onze hoeden en petten. Op vrijdag, zaterdag of zondag.
  • Hoeden en petten in tijdelijke winkel bij Nijhof in Baarn.
  • 2020-06-01T00:00:00+02:00
  • 2020-08-31T23:59:59+02:00
  • Van 15 mei t/m eind augustus opent de Trots markt een hele gezellige winkel bij Nijhof in Baarn. Wij staan met onze hoeden en petten. Op vrijdag, zaterdag of zondag.
  • Wanneer 01-06-2020 tot 31-08-2020 (Europe/Amsterdam / UTC200)
  • Waar Laanstraat in Baarn
  • Aanwezigen Lots and More
  • Voeg gebeurtenis toe aan agenda iCal

Naast ons staan er een heleboel collega's die u gewend bent te zien op de Trots markt bij Kasteel Groeneveld.

Het wordt een erg gezellige winkel waar natuurlijk Lots and More niet mag ontbreken met de hoeden en petten.

Bij Nijhof in Baarn gaan wij met een heleboel collega's een tijdelijke winkel neerzetten. Lots and More heeft daar ook een plek waar ik een deel van mijn hoeden en petten collectie zal presenteren.

Wij hebben verschillende stijlen en modellen van de nieuwste voorjaars hoeden en petten. Hoeden en petten van maat 49 t/m 64/65 komen al weer binnen. Mooie zijde petten van City Sport of hoeden en petten van Hatland. De collectie ziet er dit jaar ook weer bijzonder mooi uit.

Kom gezellig kijken en genieten van al het moois op onze "winkel" in Baarn vanaf 15 mei. Wij zijn iedere vrijdag, zaterdag en zondag open. Vrijdag en zaterdag van 10 uur tot 17.30 uur en zondag van 11 tot 17 uur. 

Mocht uw hoed op pet er onverhoopt niet bij zitten dan noteer ik graag uw gegeven en zorgen we dat u de hoed of pet alsnog ontvangt. Of zou u een bepaalde hoed of pet graag willen zien of passen, geeft u mij een bericht dan zorg ik dat de hoed of pet geheel vrijblijvend, daar voor u klaar ligt .

Ik ben zelf ook een aantal dagen aanwezig. Mijn collega's in de winkel weten ook wanneer ik er ben.

Graag tot ziens in onze "hoeden en petten winkel" naast Nijhof en Boels, Hermesweg 5 in Baarn op vrijdag, zaterdag of zondag.

P.S. 1e pinksterdag en maandag 2e pinksterdag geopend van 11 uur tot 17.00 uur.