Stoer, praktisch en comfortabel en mooi

Stoer, praktisch en comfortabel en mooi

Cowboyhoed

De mooiste lederen cowboyhoeden komen uit Australië! Gemaakt van runderleer in verschillende modellen. De hoed is voor Europa aangepast!

De mooiste lederen cowboyhoeden komen uit Australië! Gemaakt van runderleer in verschillende modellen. De hoed heeft van oorsprong een hoge kroon en een brede rand maar is voor Europa aangepast aan de wensen van hier!

Cowboyhoed als bescherming

De kroon is lager en de rand is minder breed! Maar nog steeds wordt de cowboyhoed gemaakt om te dragen en bescherming te geven tegen kou, regen, zon en hitte, voor zowel hem als haar, is heel praktisch en te gebruiken als stoere werkhoed. maar ook met een heerlijke wandeling bent u beschermd zich met een cowboyhoed tegen de elementen van de natuur. Ga niet het avontuur tegemoet zonder uw cowboyhoed!

Pasvorm

Een lederen cowboyhoed gaat naar het hoofd zitten. Kortom, de cowboyhoed heeft een heerlijk, natuurlijk zittende pasvorm, cowboyhoed is tijdloos maar heeft toch een uitstraling van western charme! Het blijft een klassieker in de hoeden!

Materiaal en kleur

De merken met de mooiste cowboyhoed modellen en kwaliteit western hoeden zijn: Barmah Hats, BC Hats en Scippies. Ze zijn allemaal net even anders van model en worden gemaakt van leer, maar ook van wol, vilt, stro of papier, in verschillende kleuren en details. Cowboyhoeden zijn dus niet alleen maar verkrijgbaar in de bruin of zwart tinten. Leren cowboyhoed hebben meestal een extra vakje voorin aan de binnenkant van de hoed om de cowboyhoed net even wat te verkleinen of om iets te verstoppen en een gevlochten lederen band om de cowboyhoed heen, wat de cowboyhoed een stoere en unieke uitstraling geeft. De ventilatiegaatjes geven een broei effect geen kans!

Dus gaat u te paard of te voet, backpacken of als traveller de wereld in, neem uw cowboyhoed mee en u geniet véél meer!

Cowboyhoed

Bekijk de hoed hier, in onze winkel!

Hoofmaat opmetenMeet op de juiste manier

Omvang van het hoofd (cm)

Met een centimeter dicht boven de oren kunt u de omtrek van het hoofd meten. Begin op een punt en wikkel de centimeter om het hoofd tot aan het beginpunt. Het aantal centimeters is dan de hoedenmaat.

In onze online winkel treft u bij elke artikel de maattabel aan met de juiste gegevens.