Stijlvol genieten.

Stijlvol genieten.

Flaphoed

De flaphoed heeft een ronde vorm en grotere rand welke het vaak wat speelser of stijlvoller maakt in het gezicht voor dames. Voor iedere gelegenheid is er wel een flap hoed te vinden.

Pasvorm

Een flaphoed gaat naar het hoofd zitten. Kortom, de flaphoed moet een heerlijk natuurlijk zittende pasvorm hebben, mag niet irriteren! Bepaalde flaphoeden zijn ook crushable en kunt u deze oprollen of opvouwen om hem makkelijk mee te nemen of op te bergen, ook handig voor op reis!

Merken

De merken met de mooiste modellen en kwaliteit flaphoed zijn: Robinsen

Materiaal en kleur

Flaphoeden zijn allemaal net even anders van model en worden  gemaakt van wol, vilt, stro, papier, katoen met een coating of een combinatie van materialen in heel veel verschillende kleuren en details. U kunt uw flaphoed laten matchen met uw kleding of accessoires voor de finishing touch !

Flap hoed als bescherming

Sommige flaphoeden hebben een lederen band om de flaphoed heen, wat de flaphoed een stoere en unieke uitstraling geeft en hebben ze ventilatiegaatjes dan heeft een broei effect geen kans! Kies een flaphoed met UV bescherming 50+ als u uw gezicht optimaal wil beschermen tegen de zon ! Een andere flaphoed is meer gericht op kou of op regen! Dus kies de flaphoed naar de omstandigheden waarin u hem gaat dragen !

Stijl

Dus gaat u voor sportief, chique, casual, trendy, modisch  of te voet, backpackend of als traveller de wereld in, neem uw flaphoed mee en uw geniet véél meer!

Flaphoed

Bekijk de hoed hier, in onze winkel!

Hoofmaat opmetenMeet op de juiste manier

Omvang van het hoofd (cm)

Met een centimeter dicht boven de oren kunt u de omtrek van het hoofd meten. Begin op een punt en wikkel de centimeter om het hoofd tot aan het beginpunt. Het aantal centimeters is dan de hoedenmaat.

In onze online winkel treft u bij elke artikel de maattabel aan met de juiste gegevens