Comfort, elegant en praktisch

Comfort, elegant en praktisch

Regenhoed

De regenhoed is in veel verschillende modellen voor dames of heren, vormen, kleuren en details te verkrijgen. In alle gevallen bent u goed beschermt.

De regenhoed is nog steeds gemaakt om te dragen en bescherming te geven tegen de regen voor zowel hem als haar, zodat met een heerlijke wandeling of werkzaamheden u goed beschermd bent tegen de elementen van de natuur.

Pasvorm

Een regenhoed gaat naar het hoofd zitten. Kortom, de regenhoed heeft een heerlijk, natuurlijk zittende pasvorm. Hij is tijdloos maar heeft toch een uitstraling! Ze zijn vaak praktisch en zo gemaakt dat de regenhoed ook crushable is en u hem kunt oprollen of opvouwen om hem makkelijk mee te nemen of op te bergen, ook handig voor op reis!

Merken

De merken met de mooiste modellen en kwaliteit regenhoed zijn: Robinsen, Hatland, Crambé, Fiebig.

Materiaal en kleur

Regenhoeden zijn allemaal net even anders van model en worden gemaakt van wol, katoen met een coating of katoen met wax synthetische stof of een combinatie van materialen in heel veel verschillende kleuren en details. U kunt uw regenhoed laten matchen met uw kleding of accessoires voor de finishing touch !

Regenhoed als bescherming

Hoe groter de rand hoe meer bescherming tegen de regen de regenhoed geeft voor het gezicht en nek ! Hebben ze ventilatiegaatjes dan heeft een broei effect geen kans! Een andere regenhoed is ook gericht op kou, deze moet dan gevoerd zijn! Dus kies de regenhoed naar de omstandigheden waarin u hem gaat dragen !

Stijl

Dus gaat u voor sportief, chique, casual, trendy, modisch of te voet, backpackend of als traveller de wereld in, neem uw regenhoed mee en u geniet véél meer!

Regenhoed

Bekijk de hoed hier, in onze winkel!

Hoofmaat opmetenMeet op de juiste manier

Omvang van het hoofd (cm)

Met een centimeter dicht boven de oren kunt u de omtrek van het hoofd meten. Begin op een punt en wikkel de centimeter om het hoofd tot aan het beginpunt. Het aantal centimeters is dan de hoedenmaat.

In onze online winkel treft u bij elke artikel de maattabel aan met de juiste gegevens