Comfort, elegant en praktisch

Comfort, elegant en praktisch

Wollen hoed

De wollen hoed is in veel verschillende modellen voor dames of heren, vormen, kleuren en details te verkrijgen. Voor iedere gelegenheid is er wel een wollen hoed te vinden.

De wollen hoed is nog steeds gemaakt om te dragen en bescherming te geven tegen kou, vaak ook tegen wat regen en de zon, voor zowel hem als haar, ze zijn dus toch ook praktisch, zodat met een heerlijke wandeling u zo goed als beschermd bent tegen de elementen van de natuur.

Pasvorm

Een wollen hoed gaat naar het hoofd zitten. Kortom, de wollen hoed heeft een heerlijk, natuurlijk zittende pasvorm, hij is tijdloos maar heeft toch een uitstraling! Zijn ze van puur wol dan is de hoed ook crushable en kunt u hem oprollen of opvouwen om hem makkelijk mee te nemen of op te bergen, ook handig voor op reis!

Merken

De merken met de mooiste modellen en kwaliteit wollen hoed zijn: Hatland, Robinsen, Faustmann, Fiebig en Scippies.

Materiaal en kleur

De wollen hoedenzijn allemaal net even anders van model en worden  gemaakt van wol, vilt of een combinatie van materialen in heel veel verschillende kleuren en details. Want ze zijn niet alleen meer verkrijgbaar in de bruin of zwart tinten, u kunt uw wollen hoed laten matchen met uw kleding of accessoires voor de finishing touch !

Wollen hoed als bescherming

Sommige wollen hoeden hebben een lederen band om de wollen hoed heen, wat de wollen hoed een stoere en unieke uitstraling geeft en hebben ze  ventilatiegaatjes dan heeft een broei effect geen kans! Plus bestand tegen regen en zon en kou zijn dit meer de outdoor hoeden voor o.a. de jacht!

Stijl

Dus gaat u voor netjes, chique, casual, feestelijk, trendy, modisch, te paard of te voet, backpacken of als traveller de wereld in, neem uw wollen hoed mee en u geniet véél meer

Wollen hoed

Bekijk de hoed hier, in onze winkel!

Hoofmaat opmetenMeet op de juiste manier

Omvang van het hoofd (cm)

Met een centimeter dicht boven de oren kunt u de omtrek van het hoofd meten. Begin op een punt en wikkel de centimeter om het hoofd tot aan het beginpunt. Het aantal centimeters is dan de hoedenmaat.

In onze online winkel treft u bij elke artikel de maattabel aan met de juiste gegevens