Hatland

Hoeden en petten van Hatland

Lots en More heeft bewust gekozen voor het Hatland, een Nederlands merk gericht op het buitenleven.

Hatlands, Van Robert Ruesink schrijft zelf...

Voorliefde voor hoeden

Een hoedenwinkel in de binnenstad van Zwolle is waar het allemaal begon. Samen met mijn moeder Thea opende ik in 1992 onze deuren en inmiddels is de winkel uitgegroeid tot een grote fabrikant en leverancier in hoeden, petten en caps.

Hatland werd geboren

Reizen heb ik altijd al veel gedaan. Midden in de natuur is waar ik op mijn best ben. Al snel merkte ik dat de hoeden uit de winkel niet genoeg bescherming boden. Tijd om het heft in eigen hand te nemen. In 1997 ontwikkelde ik de eerste outdoorcollectie speciaal voor het buitenleven onder het merk Hatland.

Beschermt in weer en wind

Als ik op pad ga draag ik altijd een Hatland. Niet alleen omdat ik dol ben op onze producten, maar ook omdat ik zo ervaar wat onze klanten ervaren. Dat brengt me op nieuwe ideeën en geeft me inspiratie. Twee keer per jaar lanceer ik samen met mijn team een nieuwe collectie. We ontwerpen en ontwikkelen onze producten met veel zorg en aandacht. Sterk, duurzaam en bovenal met de juiste bescherming voor elk weertype.

Van outdoor tot fashion

Trotseer jij weer en wind? Onze hoeden beschermen je. Maar ook als je graag een fashionstatement maakt, zijn we er voor jou. Met een hoed, pet of cap uit onze trend-collectie steel jij de show. 

Hatland Headwear: More than just a hat!

Hatland

Bekijk onze Hatland collectie