De praktische Hatland Sanbourne wax hoed van de hoeden en petten specialist!

Lots and More met onze uitgebreide hoeden collectie, waaronder de Hatland  Sanbourne wax hoed.

Op zondag 26 Juli staat  Lots and More in het prachtige park de hoge Veluwe! Met een prachtige collectie hoeden zoals de Hatland Sanbourne wax hoed. Op het plein bij bij het informatie centrum. 

Deze Hatland Sanbourne wax hoed is uitermate geschikt voor vaders die liefhebbers zijn van de buitenlucht . Zo is de Hatland Sanbourne  wax hoed voorzien van een laagje wax waardoor de hoed geschikt is tegen regen.  Maar door de lichte kleur van de Hatland Sanbourne wax hoed is deze ook zeer geschikt voor de zon. De Sanbourne wax hoed is gemaakt van katoen met luchtgaatjes, voor goede ventilatie. Kortom, de Hatland Sanbourne wax hoed is geschikt voor alle seizoenen van het jaar. Kortom het is een heerlijk praktische en stijlvolle hoed om met vaderdag te geven.  Kijk in mijn webshop, klik hier.

Lots and More staat op vele evenementen door het land. Voor mensen die van het actieve outdoor, paarden, buiten- en landleven houden. Met de mooiste en praktische hoeden en petten. Op maat en met heel goed advies kunt u weer veilig naar buiten.

Lia - Lots and More
De praktische Hatland Sanbourne wax hoed van de hoeden en petten specialist!