Comfort, elegant en praktisch

Comfort, elegant en praktisch

Baseball cap

De baseball cap of wel de honkbal pet werd vroeger gebruikt door spelers in een wedstrijd en door hun fans langs de lijn! De baseball cap is in veel verschillende modellen voor dames of heren, vormen, kleuren en details te verkrijgen.

Eerst werd een baseball cap alleen gecombineerd met sportkleding maar vandaag de dag wordt door ontwerpers een cap bij trendy outfit gedragen. Ze zijn er in allerlei variaties , met knopje bovenop, met klein of grote klep,  met oor bescherming of zonder, enz.

De baseball cap is in heel veel verschillende modellen voor dames of heren, vormen, kleuren en details te verkrijgen. Voor iedere gelegenheid is er wel cap  te vinden. Maar nog steeds gemaakt om te dragen en bescherming te geven tegen kou, vaak ook tegen wat regen en of  de zon, voor zowel hem als haar, ze zijn dus toch ook praktisch, zodat met een heerlijke wandeling u zo goed als beschermd bent tegen de elementen van de natuur.

Pasvorm

Een baseball cap gaat naar het hoofd zitten. Kortom, de baseball cap heeft een heerlijk, natuurlijk zittende pasvorm, mits natuurlijk gemaakt van mooie materialen, is hij tijdloos maar heeft toch een uitstraling! Een baseball cap is vaak ook  makkelijk mee te nemen of op te bergen, ook handig voor op reis!

Merken

De merken met de mooiste modellen en kwaliteit baseball caps zijn: Hatland, Robinsen en Fiebig.

Materiaal en kleur

De baseball caps zijn allemaal net even anders van model en worden  gemaakt van vilt, leer, nappa, katoen, jute of een combinatie van materialen in heel veel verschillende kleuren en details. Want ze zijn niet alleen meer verkrijgbaar in de bruin of zwart tinten, u kunt uw baseball cap laten matchen met uw kleding of accessoires voor de finishing touch !

De baseball cap als bescherming

Sommige baseball caps zijn van waterafstotend materiaal gemaakt b.v. leer, katoen met een polyester coating, katoen met een wax coating,  waardoor ze  bestand zijn tegen regen en zijn zij dan ook nog mooi gevoerd dan heeft kou geen kans dit zijn dan meer de outdoor caps voor o.a. de jacht, golf, outdoor!

Stijl

Dus gaat u voor sportief, casual, , trendy, modisch, te paard of te voet, backpacken of als traveller de wereld in, neem uw baseball cap  mee en uw geniet véél meer!

Baseball cap

Bekijk de pet hier, in onze winkel!

Hoofmaat opmetenMeet op de juiste manier

Omvang van het hoofd (cm)

Met een centimeter dicht boven de oren kunt u de omtrek van het hoofd meten. Begin op een punt en wikkel de centimeter om het hoofd tot aan het beginpunt. Het aantal centimeters is dan de hoedenmaat.

In onze online winkel treft u bij elke artikel de maattabel aan met de juiste gegevens