Algemene voorwaarden

Lots and More is gevestigd op Weiver 124 in Westzaan. Kvk nr 30237522.


De algemene voorwaarden zijn bedoeld om beide partijen te beschermen.


Mocht u vragen en/ of opmerkingen hebben met betrekking tot onze diensten of artikelen, stuurt u dan een e-mail naar info@lotsandmore.nl


Door een bestelling te plaatsen geeft u aan akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van Lots and More, waarop het nederlands recht van toepassing is . De leverings- en betalingscondities zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten.


Levering

Alle prijzen zijn vermeld in euro’s en inclusief omzetbelasting [ BTW] , exclusief verzendkosten.

De verzendkosten zijn volgens PostNL tarieven.

Voor België en Duitsland gelden de Post NL buitenlandtarieven.

De betaling dient vooraf te geschieden met IDEAL of bank overschrijving .


Op uw bestellingsbevestiging staat het totaal bedrag incl. of excl. verzendkosten bij afhaal.


Mocht u de bestelling willen afhalen in Westzaan of op een fair waar wij op dat moment staan is dat ook mogelijk. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op, of bellen mag ook.


Lots and More doet haar best om u bestelling binnen 2-3 werkdagen bij u af te leveren . Indien de levering vertraging oploopt , om welke reden dan ook, ontvangt u van Lots and More een e-mail. U heeft vanaf dan de mogelijkheid om de overeenkomst te ontbinden, door dit schriftelijk te melden aan Lots and More.


Retour Beleid

Binnen 3 dagen na het plaatsen van uw bestelling heeft u de mogelijkheid de order te annuleren. Het betaalde bedrag wordt dan aan u terug betaald. Na deze 3 dagen bent u betalingsplichtig.


Mocht het produkt niet aan uw wensen voldoen, stuurt u dan een e-mail naar info@lotsandmore.nl , dan kan u het produkt binnen 5 werkdagen, mits ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking en voldoende gefrankeerd terug sturen.


De retour verzendkosten zijn voor rekening van de koper.


Het factuurbedrag van de retour gekregen artikelen zal aan u terug worden overgemaakt. Lots and More is niet aansprakelijk voor verlies of schade tijdens bezorging door PostNL. Alle kosten komen dan voor rekening van de klant.


Privacy

Wij respecteren uw privacy en zorgen ervoor dat uw persoonlijke informatie altijd vertrouwelijk wordt behandeld. Uw persoonlijke gegevens zullen nooit ter beschikking worden gesteld aan derden die niet gelieerd zijn aan Lots and More, tenzij u door ons in gebreke bent gesteld.