Comfort, elegant en praktisch

Comfort, elegant en praktisch

Outdoor hoed

De outdoor hoed is in veel verschillende modellen voor dames of heren, vormen, kleuren en details te verkrijgen. Voor iedere gelegenheid is er wel een outdoor hoed te vinden.

De outdoor hoed is gemaakt om te dragen en bescherming te geven tegen kou, de regen en zon, voor zowel hem als haar, ze zijn dus praktisch, zodat met een heerlijke wandeling u zo goed als beschermd bent tegen de elementen van de natuur.

Pasvorm

Een outdoor hoed gaat naar het hoofd zitten. Kortom, de outdoor hoed moet een heerlijk natuurlijk zittende pasvorm hebben, mag niet irriteren tijdens een buiten activiteit! Bepaalde outdoor hoeden zijn ook crushable en kunt u deze oprollen of opvouwen om hem makkelijk mee te nemen of op te bergen, ook handig voor op reis!

Merken

De merken met de mooiste modellen en kwaliteit outdoor hoed zijn: Hatland, Robinsen, Faustmann, Fiebig en Scippies.

Materiaal en kleur

De outdoor hoed zijn allemaal net even anders van model en worden gemaakt van wol, vilt, leer, katoen met een coating of een combinatie van materialen in heel veel verschillende kleuren en details. U kunt uw outdoor hoed laten matchen met uw kleding of accessoires voor de finishing touch !

Outdoor hoed als bescherming

Sommige outdoor hoeden hebben een lederen band om de hoed heen, wat de hoed een stoere en unieke uitstraling geeft en hebben ze ventilatiegaatjes dan heeft een broei effect geen kans! Kies een outdoor hoed met UV bescherming 50+ als u uw gezicht optimaal wil beschermen tegen de zon ! Een andere outdoor hoed is meer gericht op kou of op regen! Dus kies de outdoor hoed naar de omstandigheden waarin u hem gaat dragen !

Stijl

Dus gaat u voor sportief, te paard of te voet, backpacken of als traveller de wereld in, neem uw outdoor hoed mee en u geniet véél meer

Outdoor hoed

Bekijk de hoed hier, in onze winkel!

Hoofmaat opmetenMeet op de juiste manier

Omvang van het hoofd (cm)

Met een centimeter dicht boven de oren kunt u de omtrek van het hoofd meten. Begin op een punt en wikkel de centimeter om het hoofd tot aan het beginpunt. Het aantal centimeters is dan de hoedenmaat.

In onze online winkel treft u bij elke artikel de maattabel aan met de juiste gegevens