Comfort, elegant en praktisch

Comfort, elegant en praktisch

Strohoed

De strohoed is gemaakt van raffia, stro, papier, sisal! Hij is er in heel veel verschillende modellen voor dames of heren, vormen, kleuren en details te verkrijgen.

Voor iedere gelegenheid is er wel een strohoed te vinden.

De strohoed is nog steeds gemaakt om te dragen en bescherming te geven tegen de zon, voor zowel hem als haar, ze zijn dus vaak ook praktisch, zodat met een heerlijke wandeling of buitenactiviteit u zo goed als beschermd bent . Helemaal UV bescherming 50+  gaat niet met een strohoed. Kijk op het label van de hoed!

Pasvorm

Eens strohoed gaat naar het hoofd zitten. Kortom, de strohoed heeft een heerlijk, natuurlijk zittende pasvorm, hij is tijdloos maar heeft toch een uitstraling!  Er zijn strohoeden die ook crushable zijn zodat  u hem kunt oprollen of opvouwen om hem makkelijk mee te nemen of op te bergen, ook handig voor op reis!

Merken

De merken met de mooiste modellen en kwaliteit strohoed zijn : Hatland, Robinsen, Fiebig, Coffee2go Hats.

Materiaal en kleur

Strohoeden zijn allemaal net even anders van model. Maar wel van stro, raffia, papier, sisal of een combinatie van materialen in heel veel verschillende kleuren en details. Want u kunt uw strohoed laten matchen met uw kleding of accessoires voor de finishing touch !

Strohoed als bescherming

Een strohoed geeft wat bescherming tegen oververhitting. Het beschermd tegen de zon maar het geen uv filter, dus pas op ! Vaak hebben ze een lekkere grote rand om de meeste zon uit het gezicht te houden. De meeste strohoeden kunnen wel een beetje regen tegenhouden alleen de papieren hoed niet !

Stijl

Dus gaat u voor netjes, chique, casual, feestelijk, trendy, modisch, te paard of te voet, backpacken of als traveller de wereld in, neem uw strohoed mee en u geniet véél meer!

Strohoed

Bekijk de hoed hier, in onze winkel!

Hoofmaat opmetenMeet op de juiste manier

Omvang van het hoofd (cm)

Met een centimeter dicht boven de oren kunt u de omtrek van het hoofd meten. Begin op een punt en wikkel de centimeter om het hoofd tot aan het beginpunt. Het aantal centimeters is dan de hoedenmaat.

In onze online winkel treft u bij elke artikel de maattabel aan met de juiste gegevens